torsdag den 21. maj 2009

Dinas fødselsdag

Dina havde som bekendt fødselsdag i søndags. Dagen blev fejret efter alle kunstens regler. Fra morgenstunden steg det grønlandske flag til tops over det lille hus i Østerby. Det forårsagede godtnok lidt trafikkaos, da alle forbikørende lige skulle bremse lidt for at se, hvad det nu var for noget.
Der var selvfølgelig også gaver. Jeg gav Dina en cykel, så hun kan gøre omegnen usikker i fremtiden og fra mine forældre var der en stærkt ønsket trillebør til arbejdet i den store have.
Trillebøren blev straks taget i brug, men vi havde nær aldrig fået den samlet. Ligesom møbler fra Jysk og Ikea leveres trillebøre nemlig som samlesæt - og selvfølgelig med 14 mm møtrikker. Det er klart, at jeg med mit værktøj selvfølgelig ikke kunne klare mere end 13 mm. Heldigvis var Lars fra Brovst på besøg, og han havde den store værktøjskasse med - så vi fik den samlet alligevel.
Om eftermiddagen havde vi besøg af Ulla og Bent, som kom bilende helt fra Asaa, og så kunne vi nyde den Othello-lagkage, som var ugens tilbud hos bageren i Halvrimmen. Aftensmaden blev indtaget sammen med Ulla og Bent på Luneborg Kro - og det var som altid en oplevelse.
Søndagen var forresten også den norske nationaldag. Det oplevede vi ikke - og det kan også være godt det samme - for der skulle angiveligt ikke være til at få plads på skrydebanen. Den norske grand prix-sejr og et kjempefint vejr gjorde nationaldagen til en af de helt store i historien. Rådhusklokkerne i Oslo spillede Fairy-tale og der blev spist pølser til dens store guld-medalje. På billedet ser vi Dinas barnebarn Eirik tage del i festlighederne i den norske hovedstad - selvfølgelig med pølse i hånd. Det er en rigtig liten norsk gut.

Ha' det
Jesper

1 kommentar:

Per Gissel sagde ...

Jesper .. Flagreglementet !

Skal der flages "udenlands" skal Danebrog altid være med .. og skal indtage 1. pladsen. Det kan være den højeste flagstang, eller den midterste eller ...

Dina .. hjertelig tillykke .. og jeg forstår godt af netop "dit" flag skulle luftes !

Ha det
/Per Gissel