lørdag den 25. juli 2009

Dagens ord XVI

De nye kartofler skal nydes, mens de er nye, hvis man vil have nye kartofler.
Denne endog særdeles bombastiske pleonasme faldt fredag aften i TV2-Nord, og fortjener at blive nævnt, fordi det viser, hvad der kommer ud af TV, når folkene bag absolut ingen ambitioner har.
Jeg har ikke boet i Nordjylland (og Danmark, for den sags skyld) siden 1993. Meget er forandret, men ikke TV2-Nord. Selv studieværterne er de samme, som dengang stationen blev startet - og dermed også den glade begejstring, når bare det lykkes at få stablet noget, der ligner en udsendelse på programmet.
Kartoffelsnakken faldt i stationens efterhånden velkendte sommerprogram "Parasollen", og værterne var de samme - Pia Stuckert og Flemming Retbøll - akkurat som i 1993. Men for at det ikke skal være løgn, så bragte man i udsendelsen oven i købet to indslag af flere minutters varighed fra en 15 år gammel udsendelse.
Af sind er jeg normalt særdeles konservativ, men her mener jeg nu nok, at chefredaktionen har en større udfordring. Der må altså være et udviklingspotentiale et eller andet sted med flere end 30 års samlet erfaring hos studieværterne!
At se TV2-Nord er lidt ligesom at besøge det norske ungdomsbondelags (og dermed også nynorsk-bevægelsens) restaurant Bondeheimen, der har mottoet "Her skal intet forandres". Her kan man stadig få karbonader med brun sovs. Det smager godt, men det bliver altså lidt kedeligt, hvis man skal have det hver dag.

Jesper

Ingen kommentarer: