søndag den 4. januar 2009

Nytaarsaften

Egentlig havde jeg forestillet mig, at jeg skulle have tilbragt nytaarsaften med en gedigen nedtaelling til det ny aar paa Times Square sammen med Bill og Hilary.
Men paa grund af de saedvanlige amerikanske sikkerhedsforhold var hele omraadet lukket allerede fra middag og man skulle sikkerhedsskannes, hvis man gerne ville ind i omraadet. Og saa kunne det ogsaa vaere lige meget.
Til gengaeld blev aften tilbrag paa en restaurant i naarheden = Salmon River paa 44th Street mellem 5th and 6th Avenue. Her var der rigtig New York nytaarsstemning - ikke mindst foraarsaget af det gode vinmaerke Ad Libitum - og ved midnatstid kunne vi saa paa fjernsynet foelge med i, hvad der skete kun faa gader vaek.
Visse mennesker havde med vanlig sans for daarlig stil ifoert sig de af restauranten udleverede angiveligt morsomme hatte - forstaa det hvem der kan. Men ellers var stemningen hoej. Der blev nedtalt, der blev raabt skaal, der blev skaalet, og der var ikke et oeje toert, da vi spontant afsang Vaer Velkommen..
Festligt, folkeligt og fornoejeligt, som den slags skal vaere. Der var saadan set kun et problem. Vi havde store problemer med den blaa kartoffelmos, der blev serveret som garniture. Blaa kartofler er i Danmark forbeholdt kongehuset, men helt aerligt synes jeg ikke, at det ser saerlig appetitvaekkende ud!

Godt nytaar
Jesper



Ingen kommentarer: